30 august - 2 septembrie PARCUL CENTRAL CLUJ-NAPOCA

Central Park Wine Festival

Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 30 august – 2 septembrie 2018, prima ediție a celui mai mare festival în aer liber din România dedicat vinului, gastronomiei, culturii și muzicii: Central Park Wine Festival. Evenimentul este organizat de către Amprenta Advertising și se va desfășura în Parcul Central din Cluj-Napoca și în clădirea Cazinoului. Timp de patru zile, festivalul propune publicului activități variate, menite să transforme acest interval în cel mai vesel sfârșit de săptămână al anului.

Vinurile care vor da savoare festivalului provin atât din ”lumea veche” – Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, cât și din ”lumea nouă” – Argentina, Australia sau Chile. Li se vor alătura vinuri românești de înaltă clasă, dar și produse derivate, precum șampanie ori coniac. Licorile aromate vor însoți delicii culinare din bucătăria grecească, asiatică, franceză, spaniolă, italiană și românească. Indiferent de gust sau de buget, invitații vor fi răsfățați cu arome deosebite și vor putea achiziționa orice produse prezentate în cadrul festivalului.

 

Înregistrează-te

Vino alături de noi la Central Park Wine Festival! Adu cu tine produsele cu care te mândrești (vinuri alese, bucate delicioase)!

Scrie-ne și lasă-ne datele tale de contact, iar noi te vom căuta cât de curând!